Scriptiebegeleiding uren 

Online

Lossen uren €75

Vanaf 5 uur €69

Vanaf 10 uur € 65

Vanaf 20 uur € 59

Vanaf 25 uur € 55

Locatie

Lossen uren €85

Vanaf 5 uur €79

Vanaf 10 uur € 75

Vanaf 20 uur € 69

Vanaf 25 uur € 65

Workshops

Per workshop €69

 • Inhoud: onderwerp en aanleiding van je onderzoek, opstellen van je onderzoeksvraag, structuur van je scriptie en schrijfschema's
 • Duur 2,5 uur
 • Minimaal 3 studenten maximaal 5 studenten
 • Geplande data: geen data gepland
 • Scriptie 4-weekse

  Scriptie 4-weekse €69

  • Leer omgaan met faalangst, onzekerheid en/of perfectionisme tijdens het schrijven van je scriptie.
  • Wekelijks een online sessie van 1,5 uur onder begeleiding van een professional samen met medestudenten.
  • Data: 15 november, 22 november, 29 november en 13 december 2022.
  • Inloggen op ons online platform en kom in contact met onze community en jouw buddy (medestudent) om op terug te vallen.


  Waarom investeren in je scriptie?

  Scriptiebegeleiding is een investering in jezelf voor nu en voor de volgende stappen die gaat maken in je toekomstige carrière. Je investeert tijd, collegegeld en scriptiebegeleiding om je scriptie succesvol af te ronden.

  Bij het afronden van je scriptie ontwikkel je inhoudelijke vaardigheden en persoonlijke vaardigheden. Inhoudelijke vaardigheden zoals het kritisch nadenken over informatiebronnen en de onderbouwing die je geeft voor de keuzes die je maakt. Persoonlijke vaardigheden zoals zelfstandig kunnen werken aan een project, doorzetten wanneer je feedback ontvangt en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden neem je mee als je straks gaat werken, een vervolgopleiding gaat doen of promotie maakt. Bij Afstudeerwijzer ondersteunen we je bij zowel de inhoudelijke vaardigheden als de persoonlijke vaardigheden.

  We snappen dat onze scriptiebegeleiding een investering voor jou is. Maar deze investering verdien je uiteindelijk terug doordat je studiekosten en collegegeld bespaart. De scriptiebegeleider van afstudeerwijzer loopt gedurende het proces van jouw scriptie aan de zijlijn mee. Zo maak je snel stappen waardoor je geen vertraging oploopt, daarnaast voorkom je stres en zorgen tijdens het schrijven van je scriptie.


  Scriptiebegeleiding fiscaal aftrekbaar?

  Het kan zijn dat je de kosten van scriptiebegeleiding fiscaal kunt aftrekken als studiekosten. Of dit in jouw situatie zo is kun je nalezen op de website van de belastingdienst via deze link. Je betaalt geen btw over de tarieven voor scriptiebegeleiding.

  Taalkundig scriptie controleren

  Je kunt je scriptie ook laten corrigeren op taal, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Wil je hier vrijblijvend een offerte voor aanvragen? Dan ontvangen we graag je scriptie zodat we je kunnen informeren over de kosten. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk met jouw gegevens en je scriptie om, zie ook onze privacyverklaring. Je kunt je scriptie opsturen naar: info@afstudeerwijzer.nl

  Ook werken we samen met Scribbr. Ervaren en professionele editors kunnen jouw scriptie corrigeren op alle taalfouten: spelling, typfouten, grammaticale fouten, interpunctie, zinsopbouw en woordkeuze. Voorkom dat je punten verliest op taalfouten! Voor studenten die klant zijn bij Afstudeerwijzer hebben we een speciale kortingscode. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.    .  Wil je hulp bij je scriptie?

  Neem vrijblijvend contact met ons op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag en leggen we uit hoe we jou verder kunnen helpen bij jouw scriptie. Zo weet je duidelijk wat we jou kunnen bieden. Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen. Een intakegesprek proberen we altijd binnen 24 uur in te plannen of op een moment dat goed bij jouw agenda past.