Sarah Fairman

Scriptie nakijken Engels

© Connie Bloomfield-Gadêlha

Sarah Fairman redigeert bij Afstudeerwijzer de scripties die in het Engels geschreven zijn. Sarah is geboren op het platteland van Derbyshire in Engeland waar zij van jongs af aan al met taal bezig is geweest. Sindsdien heeft Sarah in Rusland, Canada, Oezbekistan en Nederland gewoond waar zij vijf talen heeft leren spreken. Sarah heeft een Bachelor opleiding in moderne talen aan de universiteit van Sheffield afgerond. Ook heeft Sarah een Master opleiding in Russische en Euraziatische Studies afgerond aan de universiteit van Leiden.

Sarah heeft ervaring met het redigeren van persoonlijke blogs, artikelen van studentenkranten, juridische gidsen, professionele blogs voor interieurontwerpers en reisbedrijven, voice-overs voor video's van milieuorganisaties en scripties op Hbo, Wo en Mba niveau.

In 2019 heeft Sarah haar CELTA diploma behaald en geeft zij kinderen en volwassenen van alle leeftijden les in de Engelse taal.

Sarah redigeert je Engelse scriptie

Sarah kan je helpen bij het nakijken van je Engelse scriptie. Ze controleert je scriptie op taal-, spel- en grammaticafouten. Doordat Sarah alleen op taal controleert maakt het niet uit welke studie je volgt. Zij redigeert alle scripties op Hbo, Wo en MBA niveau.

Scriptie hulp online

Het redigeren van je scriptie vindt online plaats. In je scriptie maakt Sarah suggesties om je stuk taalkundig te verbeteren. De begeleiding vindt daarom plaats in het document zelf en via e-mailWil je je Engelse scriptie laten redigeren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag en leggen we uit hoe we jou verder kunnen helpen bij jouw scriptie. Zo weet je duidelijk wat we jou kunnen bieden. Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen. Een intakegesprek proberen we altijd binnen 24 uur in te plannen of op een moment dat goed bij jouw agenda past.