Denise Groeneveld

Scriptiebegeleider

Denise heeft haar Bachelor diploma Small Business & Retail Management (SBRM) behaald aan de Hogeschool Rotterdam (de HES). Na deze opleiding heeft zij ruim vier jaar gewerkt binnen de financiële sector als financieel adviseur. Daarna heeft zij haar internationale master in bedrijfskunde (MSc. in Business Administration) cum laude behaald aan TIAS Business School. Hier heeft Denise tevens de "Best Student Award" behaald.

Door het volgen van deze twee opleidingen heeft Denise ervaring met het schrijven van een scriptie op Hbo niveau en op Wo master niveau, zowel in het Nederlands als in het Engels. Kort heeft ze gewerkt binnen de consulting sector op het gebied van risicomanagement en external audit waarna zij de stap richting het (schaduw) onderwijs heeft gemaakt en nu met veel enthousiasme scriptiebegeleiding geeft aan Wo, MBA en Hbo studenten. Daarnaast is Denise tutor aan de Open Universiteit voor de vakken academische vaardigheden, gedrag in organisatie en organisatie verandering en ontwikkeling. Ook is zij scriptiebegeleider bij de Hbo opleidingen aan de Business School Notenboom. Tevens heeft zij Afstudeerwijzer opgericht. Denise haar gehele CV kun je lezen op LinkedIn.

Denise helpt je bij scriptie

Denise helpt je bij je plan van aanpak, je scriptie of als je een herkansing moet doen. Zij is gespecialiseerd in bedrijfskundige studies en begeleidt al drie jaar studenten op Hbo, Wo en MBA niveau. Zij begeleidt je bij de onderzoeksvraag, literatuuronderzoek, methodologie, resultaten en conclusies. Ook heeft zij ervaring met het begeleiden van studenten die faalangst, stres of een lage motivatie ervaren tijdens het schrijven van hun scriptie.

Scriptie hulp online

De scriptiebegeleiding vindt op dit moment alleen online plaats in verband met corona. Wil je dat Denise je begeleidt bij je scriptie?

Neem vrijblijvend contact met ons op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag en leggen we uit hoe we jou verder kunnen helpen bij jouw scriptie. Zo weet je duidelijk wat we jou kunnen bieden. Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen. Een intakegesprek proberen we altijd binnen 24 uur in te plannen of op een moment dat goed bij jouw agenda past.