Scriptiebegeleider Afstudeerwijzer

Dank je wel voor je interesse in Afstudeerwijzer en wat leuk dat je meer over Afstudeerwijzer wilt weten.  

Afstudeerwijzer is in 2017 opgericht door Denise Groeneveld en biedt sinds dien samen met verschillende partners studenten hulp en ondersteuning bij het schrijven van de scriptie. Deze hulp bieden we aan Wo, MBA en Hbo studenten die voltijd of deeltijd een bedrijfskundige studie volgen. Deze service bieden we ook aan werkende studenten.  

Onze scriptiebegeleiders

Scriptiebegeleider


Denise is een ervaren scriptiebegeleider voor Hbo, Wo en MBA studenten. Zij is gespecialiseerd in bedrijfskundige studies. Naast haar ervaring in de praktijk is zij ook werkzaam aan de Open Universiteit en de Business School Notenboom. Lees hier haar volledige profiel.

Scriptie nakijken Engels

© Connie Bloomfield-Gadêlha

Sarah is een ervaren scriptiebegeleider in het redigeren van scripties die in het Engels geschreven zijn. Sarah heeft moderne talen gestudeerd en is docent Engels waardoor zij veel ervaring heeft met het nakijken en redigeren van Engelse teksten. Lees hier haar volledige profiel.

De scriptiebegeleiding die Afstudeerwijzer biedt is maatwerk, iedere student heeft immers een eigen werkwijze en een uniek afstudeeronderwerp. Binnen Afstudeerwijzer is specifiek kennis van bedrijfskundige en gerelateerde studies aanwezig zodat we studenten inhoudelijke ondersteuning kunnen bieden. Ook bieden we een nakijkservice voor scripties geschreven in de Engelse taal. De scriptiebegeleider die jouw Engelse scriptie nakijkt spreekt native Engels.Wil je hulp bij je scriptie?

Neem vrijblijvend contact met ons op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag en leggen we uit hoe we jou verder kunnen helpen bij jouw scriptie. Zo weet je duidelijk wat we jou kunnen bieden. Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen. Een intakegesprek proberen we altijd binnen 24 uur in te plannen of op een moment dat goed bij jouw agenda past.

Dank je wel voor je interesse in Afstudeerwijzer en wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn naam is Denise en met veel enthousiasme begeleid ik studenten bij het afstuderen.

Ik heb mijn Bachelor diploma Small Business & Retail Management (SBRM) behaald aan de Hogeschool Rotterdam (de HES). Na deze opleiding heb ik ruim vier jaar gewerkt binnen de financiële sector als financieel adviseur. Daarna heb ik mijn internationale master in bedrijfskunde (MSc. in Business Administration) cum laude behaald aan TIAS Business School. Hier heb ik tevens de "Best Student Award" behaald. Door het volgen van deze twee opleidingen heb ik ervaring met het schrijven van een scriptie op Hbo niveau en op Wo master niveau, zowel in het Nederlands als in het Engels. Kort heb ik gewerkt binnen de consulting sector op het gebied van risicomanagement en external audit waarna ik de stap richting het (schaduw) onderwijs heb gemaakt en nu met veel enthousiasme scriptiebegeleiding geef aan Wo, MBA en Hbo studenten. Mijn gehele CV kun je lezen op LinkedIn.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op:
Mail: info@afstudeerwijzer.nl
Telefoon:
0613266433

Scriptiebegeleider


Over afstudeerwijzer

Samen met verschillende partners bied ik sinds 2017 business studenten hulp en ondersteuning bij het schrijven van de scriptie. Deze hulp bied ik aan Wo, MBA en Hbo business studenten die voltijd of  deeltijd studeren, en aan werkende en studeren. Inmiddels heb ik ruim 150 studenten succesvol mogen begeleiden.

De scriptiebegeleiding die ik bied is maatwerk, iedere student heeft immers een eigen werkwijze en een uniek afstudeeronderwerp. Daarnaast hebben we binnen Afstudeerwijzer specifiek kennis van business studies en gerelateerde studies zodat we studenten inhoudelijke ondersteuning kunnen bieden.


Opleidingen business studies

Studies die wij begeleiden zijn: bedrijfskunde, bedrijfseconomie, business administration, business analytics, commerciële economie (CE), economie, finance, financiële economie, international language & management (IBM), investment management, management economie en recht (MER), management en organisatie, marketing, small business & retail management (SBRM).


Universiteiten en Hogescholen

De studenten die ik begeleid hebben een opleiding gevolgd of volgen een opleiding aan verschillende universiteiten en hogescholen:

Universiteiten: Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), Nyenrode Business University, Open Universiteit (OU), Radboud Universiteit Nijmegen, TIAS Business school, Universiteit Tilburg, Universiteit van Amsterdam (UVA), Universiteit van Maastricht, Vrije Universiteit (VU). 

Hogescholen: Avans Hogeschool, Fontys Hogeschool, Haagse Hogeschool, Han Hogeschool Nijmegen, Hanzehogeschool, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Windesheim, LOI, NCOI, Notenboom Business school.


Meer informatie?