Scriptie nakijken Engels

Schrijf je jouw scriptie in het Engels en wil je je scriptie laten nakijken op taalfouten, spellingsfouten en/of grammaticafouten? Via Afstudeerwijzer kun je jouw scriptie laten redigeren door een professionele scriptiebegeleider die native Engels spreekt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Info@afstudeerwijzer.nl
+31(0)613266433


Vrijblijvend intakegesprek scriptie nakijken Engels

Wanneer je contact met ons hebt opgenomen plannen we een vrijblijvend intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw scriptie, de deadline waarop je je scriptie moet inleveren en het aantal bladzijden en woorden dat je wilt laten redigeren. Daarnaast kun je zelf nog vragen stellen. Wanneer je je scriptie graag wilt laten redigeren kun je online scriptiebegeleiding uren aankopen. Hoeveel uur je aankoopt bepaal je altijd zelf maar kan uiteraard ook in overleg.

Scriptiebegeleider nakijken Engels Sarah Fairman

Scriptie nakijken Engels

© Connie Bloomfield-Gadêlha

Sarah Fairman redigeert bij Afstudeerwijzer de scripties die in het Engels geschreven zijn. Sarah is geboren op het platteland van Derbyshire in Engeland waar zij van jongs af aan al met taal bezig is geweest. Sindsdien heeft Sarah in Rusland, Canada, Oezbekistan en Nederland gewoond waar zij vijf talen heeft leren spreken. Sarah heeft een Bachelor opleiding in moderne talen aan de universiteit van Sheffield afgerond. Ook heeft Sarah een Master opleiding in Russische en Euraziatische Studies afgerond aan de universiteit van Leiden.

Sarah heeft ervaring met het redigeren van persoonlijke blogs, artikelen van studentenkranten, juridische gidsen, professionele blogs voor interieurontwerpers en reisbedrijven, voice-overs voor video's van milieuorganisaties en scripties op Hbo, Wo en Mba niveau.

In 2019 heeft Sarah haar CELTA diploma behaald en heeft zij kinderen en volwassenen van alle leeftijden lesgegeven in de Engelse taal.

Online scriptie hulp

Het redigeren van je scriptie valt onder online scriptie hulp omdat de scriptiebegeleider door middel van opmerkingen in je scriptie verbeteringen aangeeft en eventuele vragen telefonisch of via Skype met je bespreekt.


Wil je je scriptie in het Engels laten nakijken?