Wil je meer informatie over onderwijs op afstand 
voor M&O, economie of Engels?

Vanaf €30 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Online onderwijs

Onderwijs op afstand M&O, economie en Engels

Zelfstandig thuis door blijven studeren om straks wel je examen of eindexamen te behalen kan een uitdaging zijn. Het is fijn om met een studiebegeleider je rooster te blijven volgen en je inhoudelijke vragen te stellen als je de lesstof nog niet goed begrijpt. Zo blijf je gemotiveerd door sturen zodat je straks voorbereid je examens kunt maken. Ben je op zoek naar een studiebegeleider voor de vakken management en organisatie, economie en/of de Engelse taal op HAVO of VWO niveau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Online onderwijs management en organisatie & economie 

Afstudeerwijzer biedt online onderwijs voor de vakken management en organisatie en economie op HAVO en VWO niveau. We volgen jouw lesrooster zodat je elke week aan deze vakken blijft werken. Daarnaast hebben we inhoudelijk kennis. Hierdoor kun je je inhoudelijke vragen ook aan de studiebegeleider stellen. 

De studiebegeleiding wordt gegeven via skype en afgestemd op jouw hulpvraag.

Online onderwijs Engels

Afstudeerwijzer biedt online onderwijs voor het vak Engels. We volgen jouw lesrooster zodat je elke week voor Engels blijft studeren. Ook kun je inhoudelijke vragen stellen aan de studiebegeleider. Studiebegeleiding voor Engels wordt gegeven door een docent Engels met een CELTA diploma.

De studiebegeleiding wordt gegeven via skype en afgestemd op jouw hulpvraag.


Onderwijs op afstand Afstudeerwijzer

Kennis en ervaring management en organisatie en economie

Studiebegeleiding voor management en organisatie en economie wordt gegeven door Denise. Denise geeft met enthousiasme studiebegeleiding aan HAVO en VWO scholieren. 

Denise heeft een Bachelor opleiding en Master opleiding in bedrijfskunde afgerond aan de HRO en TIAS business school. Daarnaast is zij tutor aan de Open Universiteit in de bachelor en master bedrijfskunde en geeft zij scriptiebegeleiding aan Hbo en Wo studenten die een bedrijskundige opleiding volgen. 

Daarnaast heeft Denise gewerkt als financieel adviseur binnen het bankwezen en als adviseur risicomanagement bij verschillende internationale bedrijven.

Thesis coach

Kennis en ervaring Engels

Studiebegeleiding voor Engels wordt gegeven door Sarah. Sarah geeft met veel energie studiebegeleiding aan HAVO en VWO scholieren.

Sarah haar moedertaal is Engels en zij is van jongs af aan al met taal bezig. Zo heeft Sarah een Bachelor opleiding in moderne talen aan de universiteit van Sheffield afgerond. Ook heeft Sarah een Master opleiding in Russische en Euraziatische Studies afgerond aan de universiteit van Leiden.

In 2019 heeft Sarah haar CELTA diploma behaald en geeft zij kinderen, scholieren en volwassenen op verschillende niveaus les in de Engelse taal.


Scriptie nakijken Engels

© Connie Bloomfield-Gadêlha


Wil je meer informatie over online onderwijs?

Neem vrijblijvend contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit intakegesprek bespreken we jouw studiebehoefte en op welke manier wij jou onderwijs op afstand kunnen geven. Een kennismakingsgesprek proberen we binnen 24 uur in te plannen of op een moment dat jou goed past.